Namestitev vaše naprave Airocide je tako enostavna kot šteti do tri

1. Kam naj jo namestim?

Preden svoj novi Airocide čistilnik zraka odpakirate, v svojem domu poiščite prostor, kjer ga boste uporabljali. Vsem novim uporabnikom priporočamo namestitev v spalnico. Zaključne police, komode ali nočne omarice so ustrezne površine za namestitev. Ponujamo vam tudi prilagodljive možnosti z našim pripomočkom za namestitev na steno ali na talno stojalo (za optimalno nastavitev višine). Prepričajte se, da je v bližini električna vtičnica.

Airocide lahko namestite kjerkoli na višini od enega (1) do osem (8) čevljev nad tlemi, idealna namestitev pa je na višini štiri (4) do šest (6) čevljev nad tlemi. Preverite tudi, da je dovolj prostora zadaj (približno dva do šest palcev), da se bo zrak lahko nemoteno gibal  v napravo in okrog nje. Airocide čistilnik zraka lahko namestite tako pokončno kot tudi vodoravno, to na delovanje nima vpliva.

2. Čas je, da napravo odpakirate

Odprite embalažo in izvlecite napravo. Mreža je zavita ločeno.

Postavite jo na stran in obrnite Airocide čistilnik zraka tako, da je priključni kabel  na zadnji strani naprave.

Nato z obema palcema  pritiskajte navzdol na vsaki od reakcijskih komor in zagotovite,  da sta popolnoma nameščeni. Zatiči na desni in levi strani zgornjega in spodnjega dela komor se morajo prekrivati, da ju držijo na mestu.

Ko se prepričate, da sta komori varno nameščeni, odvijte mrežo in jo namestite na sprednji del naprave. Mreža je namagnetena in bo varno nameščena brez vijakov ali drugih pritrdilnih elementov.

3. Napravo priključite v vtičnico in vklopite.

Vaš Airocide je skoraj pripravljen. Namestite ga na izbrano lokacijo. Priključite ga v vtičnico. Na zadnji strani naprave boste videli majhen krog s črto. To je gumb za vklop in izklop ( ON/OFF) in sicer neposredno  na drugi strani priključnega kabla. Pritisnite na gumb. Naprava se bo vključila* na najmočnejšo stopnjo delovanja.

*Če naprava ne začne delovati, je najverjetnejši vzrok nekaj od tega: (1) ena od reakcijskih komor ni dobro nameščena ali (2) mreža ni dobro nameščena. To sta varnostna ukrepa. Če karkoli ni dobro nameščeno, naprava Airocide ne začne delovati.

Tihi zvok notranjega ventilatorja in osvetlitev gumbov za upravljanje pomenita, da Airocide dela in čisti vaš zrak.